Wie is Jogifts

Jogifts is een onderdeel van Hérojo en levert cadeaupakketten op maat. Onze kracht is om de pakketten persoonlijk te houden zodat het voor de werknemer duidelijk is dat het cadeau van zijn of haar werkgever komt en niet uit een grote fabriek. Wij hebben hier speciale methodes voor ontwikkelt maar het belangrijkste is dat U als ondernemer zélf bepaald wat er wel en niet in een pakket komt. Bijna alle pakketten die wij standaard aanbieden zijn aan te passen qua artikelen. Zo bepaalt U ook zelf de prijs.

Ondanks dat wij ook een aantal grote klanten in ons bestand hebben, richten wij ons veel op de kleine ondernemer. Juist voor deze doelgroep willen wij laten zien dat het ook anders kan en het mogelijk is om per pakket aan te passen.
Denk hier bij bijvoorbeeld aan een werknemer met andere behoeften zoals tijdens de zwangerschap, vegetarisch of een andere cultuur.

Naast cadeaupakketten bestaat Hérojo uit meerdere creatieve onderdelen. Hiervoor kunt U gerust eens een kijkje nemen op een van onze andere sites.
U kunt hierbij denken aan het ontwerp en drukken van drukwerk, relatie geschenken en bedrukte bedrijfskleding.
Daarnaast heeft Hérojo zijn eigen catering afdeling zodat wij niet alleen de pakketten bij U aflevering maar U ook kunnen bijstaan met uw kerst- of oudejaarsborrel.

Wilt U meer over ons weten, neemt u gerust eens een kijkje op onze website of maak een vrijblijvende afspraak.

Mail: Info@jogifts.nl                                                                                            Bel: 06-44.12.73.63